'Yo, Tonya', 'Lady Bird' i 'Todo el dinero del mundo', les estrenes destacades als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Margot Robbie interpreta la patinadora Tonya Harding / Imatge: YouTube

Margot Robbie interpreta la patinadora Tonya Harding / Imatge: YouTube

Els cinemes de Sant Cugat renoven la cartellera amb pel·lícules que copen algunes de les nominacions als Oscars, algunes, fins i tot, ja han sumat algun Globus d'Or al seu palmarès. Tant Cinesa com Yelmo estrenen el film dedicat a la polèmica patinadora dels anys 90 Tonya Harding amb 'Yo, Tonya'. Per aquesta pel·lícula les actrius Margot Robbie i Allison Janney estan nominades a Millor Actriu i a Millor Actriu de Repartiment, respectivament.

ESCOLTA-HO

Cinesa també proposa 'Lady Bird' on es relata el somni d'una jove apassionada per les arts però que viu lligada a una mare molt protectora. La seva protagonista, Saorise Ronan, està nominada a Millor Actriu i als Globus d'Or ja es va emportar aquest premi en aquesta mateixa categoria.

Yelmo també estrena 'Todo el dinero del mundo', basada en el segrest del nét de l'home més ric del món i 'Una família feliz', un film d'animació on els protagonistes hauran de deslliurar-se de la maledicció d'una bruixa que els ha convertit en montres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.