Raffel Pagès visita el 'Sant Cugat a fons' per parlar de l'històric saló del carrer de Valldoreix


  • Comparteix:

Raffel Pagès, a l'estudi Ramon Barnils / Foto: Cugat Mèdia

Raffel Pagès, a l'estudi Ramon Barnils / Foto: Cugat Mèdia

Raffel Pagès va obrir el saló de perruqueria a Sant Cugat fa més de 40 anys. Una visió, la d'expandir-se a la nostra ciutat, que el seu fundador va tenir clara des del principi, com ha explicat al 'Sant Cugat a fons' el mateix Pagès, que assegura que encara es manté l'esperit 'de poble'. A la secció 'Comerços emblemàtics', a càrrec de Toni Samsó, el perruquer ha repassat els seus inicis i com ha anat canviant el sector amb el pas dels anys.

ESCOLTA-HO

Pagès ha admès que al principi ell no volia ser perruquer, però els seus pares ho eren i va descobrir que tenia talent per dedicar-s'hi. Tant, que va ser cridat per estudiar al costat de grans perruquers europeus i poc a poc ha construït una sòlida xarxa de salons, força més gran que la que plantejava al principi. 'Volia quatre o cinc salons que pogués controlar directament', ha reconegut. Pel que fa als gustos dels santcugatencs, Pagès ha assegurat que són molt similars als de les poblacions del voltant.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.