Quines pel·lícules pots veure aquest cap de setmana a Sant Cugat?

El crític de cinema Àngel Comas comenta al magazín dues estrenes dels cinemes de la ciutat: 'La familia Addams' i 'El silencio de la ciudad blanca'


  • Comparteix:

Frame del trailer de 'La familia Addams' / Font: Youtube

Frame del trailer de 'La familia Addams' / Font: Youtube

La pel·lícula d'animació 'La familia Addams' i el thirller protagonitzat per Belén Rueda 'El silencio de la Ciudad Blanca' són dues de les estrenes que es poden veure a partir d'aquest divendres als Cinemes de Sant Cugat i a Yelmo. A banda d'aquests dos films, el crític de cinema Àngel Comas també ha parlat de 'Parásitos', una pel·lícula sud-coreana molt 'eclètica' i 'sorprenent' que s'estrena avui als cinemes Verdi de Barcelona.

ESCOLTA-HO

Els personatges mítics de la Família Addams, Gomez i Morticia celebren una festa en honor a Pugsley, un possible nou membre del clan. Mentrestant, els Addams ignoren que la seva veïna, el fenomen televisiu Margaux Needler, planeja construir una comunitat prefabricada i perfecta just sota de la seva. Quan per fi s'aixeca la boira, Margaux entra en pànic en descobrir la mansió de la família Addams, un clar impediment per al seu somni de vendre totes les cases del barri a persones selectes.



'El secreto de la Ciudad Blanca' ens sitúa a Vitòria, el 2016. Els cadàvers d'un noi i una noia de vint anys apareixen nus en la cripta de la Catedral Vella. Unai López d'Ayala, un inspector expert en perfils criminals, ha de caçar a l'assassí que porta terroritzant a la ciutat des de fa dues dècades.



I de Corea del Sud, arriba als cinemes Verdi de Barcelona una estrena premiada pel Festival de Cannes 2019 al millor llargmetratge: 'Parásitos'. Tant Gi Taek (Song Kang Ho) com la seva família estan sense treball. Quan el seu fill major, Gi Woo (Choi Woo Shik), comença a fer classes particulars a casa de Park (Lee Sun Gyun), les dues famílies, que tenen molt en comú malgrat pertànyer a dos mons totalment diferents, comencen una interrelació de resultats imprevisibles. Segons ha opinat el crític de cinema Àngel Comas, és un film sorprenent, amb girs excel·lents i molt eclèctica, ja que toca tots els gèneres existents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.