'La Meva Salut', una plataforma per fer tràmits, consultes i tenir cura de la nostra salut

L'espai digital és un projecte de CatSalut que tracta de descongestionar els centres sanitaris i simplificar les gestions


  • Comparteix:

El CAP de la Mina / Foto: Cugat Mèdia

El CAP de la Mina / Foto: Cugat Mèdia

La plataforma 'La meva salut' del CatSalut és un espai digital personal des del qual els ciutadans poden accedir a la seva informació mèdica: fer consultes a la documentació sanitària (informes d'alta, resultats de proves), a l'agenda mèdica (per recordar cita, conèixer la posició en una llista d'espera), descarregar-nos receptes electròniques i poder fer-se el carnet de donant. Fer tràmits a través d'aquesta plataforma permet descongestionar els centres sanitaris. L'accés a La Meva Salut, ho demana per iniciativa el ciutadà, la sol·licitud de les claus d'accés es gestionen des dels punts d'atenció al client en els centres d'Atenció Primària i ha de ser de forma presencial.

ESCOLTA-HO

Aquest mes s'ha posat en marxa l'eConsulta, un nou servei perquè el ciutadà pugui fer una consulta al seu metge de referència a través d'internet. L'aplicatiu es troba dins de la plataforma digital del CatSalut 'La Meva Salut' i té per objectiu resoldre dubtes no urgents del pacient. Es tracta d'una pregunta que es fa mitjançant un formulari amb opció d'adjuntar arxius. El professional contestarà de manera escrita en un màxim de 48 hores des del moment que s'inclou aquesta consulta en l'agenda del metge o metgessa. Els professionals són els que poden autoritzar o no a realitzar les eConsultes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.