El comiat de Gibert i el conveni dels busos amb l'AMB, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Junts i Cs han explicat perquè es van abstenir a la votació del conveni per traspassar la gestió a l'Àrea Metropolitana


  • Comparteix:

El comiat de Núria Gibert del ple i del govern i el conveni pel traspàs de la gestió dels autobusos urbans a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir'. Els partits han volgut valorar per última vegada en públic la figura de l'exregidora cupaire, a qui tothom ha destacat la seva capacitat com a oradora i la bona entesa en el tracte personal. Pel que fa al conveni amb l'AMB, el PSC ha lamentat les abstencions de Junts i Ciutadans en la votació del ple, mentre que els dos partits de l'oposició han justificat el seu vot perquè encara no saben en què es traduirà aquest conveni.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Alba Gordó, regidora d’Esquerra Republicana; Pere Soler, regidor del Partit dels Socialistes; Jose Miguel Garcia, vocal de Ciutadans a l’EMD de Valldoreix; i Núria Gibert, exregidora de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.