Les factures sense contracte i la viabilitat de Promusa, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Oriol Cisteró (ERC) ha explicat perquè cal injectar capital a Promusa periòdicament


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha girat al voltant d'una polèmica recurrent a tots els plens municipals, els reconeixement extrajudicials de crèdit de factures de serveis essencials sense contracte, i sobre la viabilitat de Promusa. Els partits del govern han defensat que si han de seguir fent aquests reconeixements és per culpa del govern anterior, i que abans d'acabar el mandat els contractes dels serveis més grans ja estaran licitats. Ciutadans critica l'abús d'aquesta eina legal, mentre que Junts lamenta que els altres partits hagin qualificat aquesta pràctica de corrupta quan ho feia el govern anterior.

Han participat a la tertúlia d'aquest dimecres Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Oriol Cisteró, president d’Esquerra a Sant Cugat; Rossend Dou, assessor del grup municipal del PSC; Jose Miguel Garcia, vocal de Ciutadans a l’EMD de Valldoreix; i Marco Simarro, regidor de la CUP.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.