El 'Molta Comèdia' parla amb alguns dels protagonistes de l'obra 'Veïns'

Escolta aquí el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Pere J. Pastor, Ferran de Juan i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

Pere J. Pastor, Ferran de Juan i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

Pere J. Pastor, autor, director i actor de 'Veïns', obra produïda pel Grup de Teatre Fila Zero de la Unió, que es presenta el dissabte dia 3, a les 20 h, i el diumenge, dia 4, a les 19 h, al Teatre de Mira-sol, visita el programa acompanyat del membre de la Junta de La Unió Ferran de Juan, que també participa com a actor en aquesta comèdia que tracta, segons expliquen, 'del drama d'una família on transiten diversos personatges per trobar respostes vitals'. Una obra amb dos espais, dos dels pisos de l'edifici, on les veïnes de la família esmentada 'reben la visita d'un amic que ho capgirarà tot convertint una tranquil·la zona de confort en un camp obert a noves situacions i oportunitats.

ESCOLTA-HO

L'amor, el drama, la recerca d'un mateix, els dubtes que tot plegat comporta i les decisions que hauran de prendre tots, seran la casualitat que unirà la vida dels personatges d'ambdós pisos, demostrant que les mitjaneres -reals o fictícies- que tant separen els habitatges com el nostre jo més interior, només són "un tel fàcilment superable". Una obra que té un ampli repartiment amb sis actrius, quatre actors i un equip tècnic d'ajudanties, escenografia, vestuari, maquillatge i perruqueria fins a totalitzar 20 persones amb música original de Quim Mandado. En la seva homilia, Eduard Jener exposa la seva teoria sobre els festivals de jazz a partir de dos espectacles al Teatre Auditori del divendres 2 i diumenge 11.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.