Simarro (CUP): 'Sant Cugat és una ciutat segura encara que alguns diguin el contrari per generar por'

El cap de llista de la CUP a les eleccions municipals respon les preguntes dels alumnes de 5è de primària de l'escola Turó de Can Mates


  • Comparteix:

Marco Simarro amb els alumnes de 5è de primària del Turó de Can Mates/ Foto: Turó de Can Mates

Marco Simarro amb els alumnes de 5è de primària del Turó de Can Mates/ Foto: Turó de Can Mates

El cap de llista de la CUP, Marco Simarro, creu que hi ha persones que diuen que a Sant Cugat hi ha molta inseguretat quan no és veritat per fer por. Així ha respost Simarro a una de les preguntes que li han fet els alumnes de 5è de primària en una entrevista emesa per Cugat Mèdia aquest divendres. Aquesta forma part de la sèrie d'entrevistes que aquests estudiants han fet aquesta setmana als cinc líders dels partits amb representació al ple municipal a Cugat Mèdia, i que podeu sentir sencera aquí.

ESCOLTA-HO

Per a Simarro, l'important en aquest tema és que "quan preguntes a la població amb enquestes, la gent té una sensació de seguretat elevada". Per aquest motiu considera "l'important és que ens sentim tranquils en qualsevol lloc de la nostra ciutat, i això passa que hi hagi vida als barris, amb comerç i activitats al carrer".

Pel que fa a l'habitatge, el líder de la CUP ha respost que cal que l'Ajuntament gestioni més pisos públics perquè "ara mateix en tenim molt pocs i n'hem de construir o comprar més".

RECUPERA L'ENTREVISTA A JOSEP MARIA VALLÈS (JUNTS)

RECUPERA L'ENTREVISTA A MIREIA INGLA (ERC)

RECUPERA L'ENTREVISTA A PERE SOLER (PSC)

RECUPERA L'ENTREVISTA A ALDO CIPRIAN (CIUTADANS)


Marco Simarro

Sant Cugat és una ciutat segura i està bé dir-ho i recordar-ho perquè hi ha gent que insisteix en el contrari per generar por.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.