El 'Molta Comèdia' repassa la nova programació del Teatre-Auditori

El codirector i programador de l'equipament, Gerald Fannon, visita el programa d'Eduard Jener


  • Comparteix:

Eduard Jener i Gerald Fannon / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Gerald Fannon / Foto: Cugat Mèdia

El cap de programació i relacions externes del Teatre-Auditori, Gerald Patrick Fannon, visita el 'Molta Comèdia' per parlar de la primera part de la nova temporada que comença el 16 de setembre i acaba el 28 de gener de l'any 2024. El programa incorpora activitats especials del 20 al 25 de setembre, per commemorar el 30è aniversari de la inauguració de l'equipament, amb teatre, dansa, circ i humor, emmarcat amb l'eslògan '30 anys compartint passions'.

ESCOLTA-HO

La programació explicada en detall per Fannon exposa els trets específics d'11 obres de teatre, una musical, un espectacle de circ, tres sessions de poesia celebrant el 23è Festival Nacional de Poesia, tres monòlegs d'humor, quatre concerts de música amplificada, quatre espectacles de dansa contemporània i clàssica, dues òperes, cinc concerts de música clàssica i cinc espectacles en família de teatre, dansa i màgia. També destaca una nova edició del Festival Petits Camaleons que tindrà lloc a diferents escenaris: el teatre, el conservatori municipal i una carpa al Parc de l'Arboretum, que acolliran més de 20 cantants i grups de la cançó catalana.

Les entrades dels actes de la setmana de commemoració del 20 al 25 de setembre ja es poden comprar; els abonaments estaran disponibles a partir del 6 de setembre i la venda general a partir del 12 de setembre.

En la seva homilia titulada 'Teatre Auditori: aviat farà 30 anys', Eduard Jener parla de l'espectacle d'inauguració el dia 25 de setembre de 1993 amb 'Històries de Sant Cugat'. Al final del programa, tanca la desena temporada del 'Molta Comèdia', on han participat 80 persones vinculades a totes les arts escèniques, acomiadant-se amb el desig d'un bon estiu per tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.