Esquaix: Diferents palistes de l'Esquaix Sant Cugat competeixen a l'Open Malibú, puntuable pel circuit català


  • Comparteix:

Els palistes del primer equip i els infantils del Club Esquaix Sant Cugat participen aquest cap de setmana a l'open Malibú, prova puntuable pel circuit català. Aquesta competició servirà perquè Santi Grau i Marc Bieto preparin l'inici de la lliga catalana que iniciaran aquest dilluns davant el Marconi.

El Club Esquaix Sant cugat inicia la temporada oficial i ho faran en una prova que es disputa a l'Esquaix Malibú. Santi grau, Marc Bieto i Àlex Costa seran els representants santcugatencs en categoria absoluta. Xavi Silvestre, coordinador de l'esquaix sant cugat, explica que aquesta prova serveix per preparar la lliga catalana.

Xavi Silvestre

Aquesta prova ens servirà per veure en quin nivell ens trobem


L'esquaix sant cugat també participa en categoria infantil amb la presència d'Erik Zabalbescoa, Alvaro Gamo, Oscar Ruano i Miguel Barrola. Silvestre destaca a Zabalbescoa com a un dels candidats a guanyar tot i que competeix amb nois que tenen un any més.

Xavi silvestre

Erik Zabalbescoa s'haurà d'acostumar a jugar contra rivals que tenen un any més


Una prova que servirà en quin punt de preparació es troben els palistes santcugatencs. Pel que fa al primer equip tindrà la seva primera competició oficial aquest dilluns amb la primera jornada de lliga catalana davant el Marconi. Silvestre comenta que l'objectiu és quedar campions d'aquesta competició.

Xavi Silvestre

L'objectiu és guanyar la lliga catalana


Veurem en quin estat físic es troben els jugadors del Club esquaix Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.