ESQUAIX: Grau i Bieto lluitaran pel Masters Català a Terrassa


  • Comparteix:

Els palistes de l'Esquaix Sant Cugat, Santi Grau i Marc Bieto, participen en el Masters Català d'Esquaix que es disputa aquest cap de setmana a Terrassa. Grau i Bieto parteixen com uns dels favorits per ser en els primers llocs del campionat. La participació dels millors jugadors del panorama català i espanyol fa preveure un molt bon nivell.

Per números i per resultats Santi Grau i Marc Bieto haurien de ser, en teoria, dos dels palistes amb més opcions per ser entre els millors dels Masters Català.
Bieto arriba en un bon moment, ja que els darrers partits que ha fet amb l'Esquaix Sant Cugat així ho confirmen. De la seva banda, Santi Grau, assegura que no està gaire preparat per afrontar aquest campionat. Fa només una setmana que ha començat a entrenar-se i creu que arriba tant físicament com de ritme de partits molt just. Grau afirma que pel campionat d'Espanya, en que va quedar quart, estava en més bona forma. Escoltem al palista de l'Esquaix Sant Cugat.

Santi Grau

No arribo en un bon moment.


Tot i això Grau es mostra optimista i diu que passar la primera ronda i lluitar pel cinquè lloc seria un molt bon resultat tenint en compte el seu estat físic.

Santi Grau

Ser cinquè estaria molt bé.


Aquest Masters Català és dels millors campionats, per no dir el millor, de tot l'estat espanyol. En ell hi participen els millors de Catalunya, però també d'Espanya, ja que els palistes catalans són els jugadors de més nivell dins el panorama espanyol.
Grau creu que serà un Masters amb un molt alt nivell entre els participants.

Santi Grau

Serà un Masters amb un nivell molt alt.


Aquest cap de setmana a l'Esquaix Marconi de Terrassa els santcugatencs Santi Grau i Marc Bieto tenen l'oportunitat de lluitar per ser entre els primers de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.