Atletisme: Oriol Cascalló disputa el míting Internacional de Mataró.


  • Comparteix:

El fondista santcugatenc, Oriol Cascalló, disputarà demà el Míting Internacional de Mataró. Cascalló participarà en la carrera de 3000 metres obstacles i intentarà fer marca personal. L'atleta local té previst acabar la temporada el 25 de juliol després de córrer els 5000 metres llisos a les pistes Joan Serrahima.

Cascalló està finalitzant una temporada més que satisfactòria després de guanyar per cinquè any consecutiu la cursa popular de la Floresta el passat cap de setmana. Recordem que l'atleta santcugatenc competeix en categoria Promesa amb el Club Integra - 2 i que aquest any ha aconseguit la cinquena posició al Campionat d'Espanya en els 5000 metres llisos.

Els objectius de l'atleta local en el Míting Internacional de Mataró es centren en fer marca personal, encara que és la primera vegada aquesta temporada que disputa els 3000 metres obtscales.

Oriol Cascalló

El meu objectiu és fer marca personal. L'any passat en els 3000 obstacles vaig fer 9 minuts i 33 segons i aquest any m'agradaria fer només 9 minuts.


La propera i última cita de la temporada per Oriol Cascalló és el proper diumenge a l'estadi Joan Serrahima on disputarà els 5000 metres llisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.