A un pas del títol


  • Comparteix:

El Junior femení guanya al camp del Club Deportiu Terrassa per 0 gols a 2 i té el títol de lliga a només una victòria. Les juvenils Cristina Guinea i Berta Queralt són les grans protagonistes després de marcar els gols del conjunt santcugatenc.

Fiabilitat defensiva i possessió de la pilota. Aquestes han estat les armes del Junior Futbol Club a Les Pedritxes. Tot i un inici dubitatiu, les santcugatenques han aconseguit imposar el seu joc i s'han mostrat superiors a un Terrassa que només creava perill amb les escapades de la internacional Raquel Huertas. La portera Maria Lanfranconi destaca la dificultat d'aquest triomf.

Maria Lanfranconi

En la primera meitat ens han apretat força, però hem aguantat molt bé i hem sabut sortir endavant.


Cristina Guinea i Berta Queralt, dues jugadores juvenils, han suplert amb encert la baixa de Maria Romagosa i hn aconseguit els dos gols que situen el Junior a tan sols un triomf del títol de campió de la Divisió d'Honor femenina.

Dissabte vinent, a la una del migdia, segon partit de la sèrie a Sant Cugat. Primera ocasió per aconseguir una fita històrica.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.