Gol d'or i adéu a la Lliga


  • Comparteix:

Un gol d'or del Club Deportiu Terrassa als primers minuts de la pròrroga deixa el Junior sense el seu primer títol de Lliga. Les santcugatenques es queden a les portes de fer història però demostren que tenen un equip de futur i amb moltes possibilitats.

No ha pogut ser. La història ha tornat a donar l'esquena a les santcugatenques i el Club Deportiu Terrassa s'ha proclamat campió de la Divisió d'Honor.
A diferència de dissabte, el tercer matx ha estat molt igualat. Sense anar més lluny, s'ha arribat amb empat a zero al final dels 70 minuts reglamentaris i el gol d'or a la pròrroga ha decidit el triomf. Quan portàvem dos minuts del temps extra, un penal-córner executat per Agustina di Bernardo ha acabat al fons de la porteria defensada per Maria Lanfranconi.
D'aquesta manera el Club Deportiu Terrassa ha aconseguit remuntar la final imposant-se, per dues vegades, al Lluís Serrahima. Una oportunitat perduda per a un conjunt santcugatenc que d'ara en endavant s'ha de convertir en un habitual en la disputa pel títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.