El SantCu continuarà a Primera Territorial


  • Comparteix:

El SantCu s'ha imposat en el derbi

El SantCu s'ha imposat en el derbi

El Sant Cugat Esport s'imposa per 1 gol a 0 el Junior amb gol d'Ángel i aconsegueix la permanència matemàtica a la Primera Territorial. Els santcugatencs aconsegueixen el triomf en el segon temps davant d'un Junior que ha ofert una bona imatge. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Sant Cugat Esport ha patit durant tota la temporada, però ha aconseguit la victòria en el darrer partit de lliga per 1 gol a 0 davant del Junior. Els santcugatencs han marcat en el minut 65 amb un gol de cap del defensa Ángel a la sortida d'un córner. Amb aquest triomf, els santcugatencs sumen 43 punts i es produeix un quàdruple empat fet que beneficia els vermell-i-negres. L'alegria dels jugadors, cos tècnic i aficionats s'ha desfermat a la fi del partit. L'entrenador del SantCu, José Luís Duque, celebrava la permanència com si fos un ascens.

José Luís Duque

Per nosaltres aquesta permanència és com si fos un ascens.


El SantCu ha començat amb molts nervis i això s'ha notat en els primers minuts quan el Junior ha tingut dues clares ocasions de gol. Amb el pas dels minuts els locals han despertat i Roma amb un bon xut ha fet lluir el porter del Junior, Buyo. Amb el 0 a 0 inicial s'arribava al descans. A la represa els vermell-i-negres han aconseguit el gol del triomf al minut 65 quan el defensa Ángel marcava de cap. A partir d'aquest instant, el SantCu s'ha defensat i li ha cedit la pilota al Junior. Molt patiment fins al final amb els atacs dels visitants que no han acabat en gol. Final de partit, triomf del SantCu i permanència matemàtica a la categoria. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, es mostra satisfet per la permanència.

Llorenç Santasusagna

Estic molt content per la permanència i per l'esforç final de l'equip.


De la seva banda, l'entrenador del Junior, Javi Pérez, reconeixia al final del partit que el SantCu ha estat superior.

Javi Pérez

El SantCu ha estat superior en alguns moments del partit.



El vicepresident esportiu de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, valora d'aquesta manera el partit.

Sergi Renieblas

El partit ha estat molt igualat i s'ha decidit per un gol.



El SantCu i el Junior es tornaran a veure les cares la propera temporada a la Primera Territorial. Sant Cugat podrà gaudir de dos derbis més. Les millors imatges del partit es poden veure al programa 'Grans Esdeveniments' de Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.