Jaume Ferrer: 'Som els únics que garantim el model de triomfs del Barça actual'


  • Comparteix:

Jaume Ferrer durant l'entrevista a Cugat tv

Jaume Ferrer durant l'entrevista a Cugat tv

El candidat a les eleccions del FC Barcelona Jaume Ferrer ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que ell és l´únic que pot garantir l'actual model econòmic i esportiu del Barça. Segons Ferrer la resta de candidats van deixar la junta per discrepàncies amb aquest model que tants èxits ha donat al club. Ferrer també creu que la campanya s'ha embrutat i que el soci vol escoltar els programes electorals i no enfrontaments directes entre persones. Mira l'entrevista a Cugat tv

Jaume Ferrer s'ha mostrat convençut que pot arribar a ser president del Barça. Ferrer ha assegurat que garanteix el model esportiu i que aposta per la continuïtat evident de Pep Guardiola i també del secretari tècnic, Txiqui Beguiristain, amb el que s'ha reunit i ha pogut confirmar que seguiria un any més si ell és el president. Ferrer es desmarca de la manera d'actuar de Joan Laporta.

Jaume Ferrer

M'agrada estar en un segon pla. Els protagonistes són els jugadors.


Ferrer també aposta pel model econòmic actual i destaca que una de les seves prioritats és la construcció d'un nou Palau Blaugrana, i la reforma del Nou Camp de Norman Foster, però amb una inversió ajustada a la realitat econòmica de l'entitat. Ferrer també ha parlat de la campanya electoral que l'ha definida com a bruta pels enfrontaments entre Ingla i Rosell. El candidat a la presidència aposta pel model Laporta.

Jaume Ferrer

El que funciona no s'ha de tocar. Aquest és el meu lema.





Ferrer també ha comentat que Agustí Benedito no és un candidat sorpresa ja que ell s'esperava que passés el tall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.