(Prèvia) La Mitja Marató ja és aquí


  • Comparteix:

Imatge de l'edició anterior de la cursa

Imatge de l'edició anterior de la cursa

La 27a Mitja Marató dóna el tret de sortida aquest diumenge, a les deu del matí, des de la plaça dels Quatre Cantons. Prop de 1.500 atletes ompliran els carrers de Sant Cugat, un rècord sense precedents.

La Mitja Marató és, sens dubte, l'esdeveniment esportiu del cap de setmana. Uns 1.430 atletes desafiaran els poc més de 21 quilòmetres de recorregut urbà, el que suposa una participació històrica. Aquest any s'ha volgut canviar el sistema d'acreditació, que enguany es pot fer el dia abans. Això ha de permetre accelerar l'entrega de dorsals i xips el mateix dia de la cursa, però tal com adverteix el president de la comissió organitzadora, Domingo Pablos, les cues prèvies a la sortida seran inevitables.

Domingo Pablos

Hi haurà cues per entregar els dorsals, però fins el moment les coses estan sortint força bé.



La cursa provocarà algunes alteracions en la circulació viària fins a dos quarts d'una del migdia, quan es doni per finalitzada. La Mitja Marató, que compta amb el suport organitzatiu del Club Muntanyenc Sant Cugat, el Club Tennis Natació i l'Ajuntament, forma part de la Challenge de Mitges Maratons de Catalunya.

Cugat.cat oferirà un ampli seguiment de la cursa amb actualitzacions constants a través de Cugat ràdio, a la 91.5 de la FM i de Cugat diari. A més, a través del programa 'Grans Esdeveniments' del canal d'Esports de cugat tv, s'emetrà un vídeo resum amb les millors imatges de la 27a edició de la Mitja Marató.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.