L'organització de la Sant Silvestre i l'Ajuntament ja treballen en l'edició vinent


Temes relacionats

Primera edició brillant (31/des/10)


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Amador, i l'organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat, Domingo López, han explicat a Cugat.cat que ja treballen per la propera edició de la cursa a la ciutat. A l'acte d'entrega de premis, que ha tingut lloc aquest divendres a l'Ajuntament, Amador i López han coincidit a qualificar d'èxit la 12a Sant Silvestre, la primera a Sant Cugat, i han afegit que ja avaluen el que cal millorar per la propera edició.

L'acte ha servit per premiar els tres primers classificats de cada categoria i els atletes que van assolir des de la sisena a la trentena plaça en la primera Sant Silvestre Barcelonesa disputada a Sant Cugat. D'aquesta manera l'Ajuntament i l'organització de la cursa han posat el punt final a l'esdeveniment que va tenir lloc el 31 de desembre i han iniciat el procés d'organització per a la propera edició.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, explica a Cugat.cat alguns dels aspectes que cal millorar.

Xavier Amador

Nosaltres no ens vam posar l'excel·lent. Sempre es pot millorar a nivell de coordinació i de senyalització.




De la seva banda, l'organitzador de la cursa, Domingo López, ha afegit que també cal trobar més patrocinis i aconseguir més participants.

Domingo López

Nosaltres el dia 3 de gener ja estàvem treballant per millorar la qualitat. Volem fer gran aquesta criatura que ha nascut el 2010 a Sant Cugat.






Tant Amador com López han assegurat a Cugat.cat que des que va acabar la cursa ja treballen en la millora de la propera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.