Emotiva presentació de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Foto de família de l'Handbol Sant Cugat

Foto de família de l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha presentat els seus equips al pav-1 de la rambla del Celler en un acte carregat d'emotivitat. Tots els jugadors i jugadores del club santcugatenc han desfilat en una jornada festiva per a l'handbol santcugatenc en què s'ha volgut reconèixer la bona feina feta per l'anterior junta directiva.

Mira la presentació a Cugat tv

L'Handbol Sant Cugat ha donat a conèixer els diversos conjunts que jugaran amb la samarreta vermella-i-negra durant la temporada 2011/2012. Tots els jugadors han desfilat per la pista del pavelló de la rambla del Celler. A l'acte hi han assistit el president de la federació catalana d'handbol, Tomàs Moral, el regidor d'Urbanisme, Pere Casajoana, i el president del club, Davide Bonaccini, que s'ha mostrat orgullós de l'acte.

Davide Bonaccini

És el dia que tenim a la pista tots els jugadors i és un acte per ells. Per nosaltres és un orgull.



L'acte ha tingut dos moments emotius. Primerament, la directiva ha volgut agrair a l'antiga junta el bon paper fet durant l'anterior mandat. L'exvicepresident Antonio López ha rebut una placa commemorativa per la bona feina feta. Després, un dels jugadors juvenils ha volgut dedicar unes paraules a Marc Gonzàlez, jugador que per motius de salut ha hagut de deixar la pràctica de l'handbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.