S'entreguen els premis de la cursa Sant Silvestre amb la mirada posada en la tercera edició


  • Comparteix:

L'Ajuntament es mostra optimista de cara a la celebració de la tercera edició de la cursa Sant Silvestre a la nostra ciutat. Així ho ha expressat el regidor d'Esports, Xavier Tizón, durant l'entrega de premis de la prova d'enguany. José María Fernández, en categoria masculina, i Eva Flotats, en femenina, han estat guardonats amb una placa commemorativa per haver estat els millors atletes santcugatencs.

Després que el dia de la cursa s'atorguessin els premis als tres primers classificats, tant en categoria masculina com en femenina, aquest divendres s'han donat la resta de trofeus del quart classificat al 25è. GPS de la marca Garmin, un viatge, sabates esportives Brooks, ulleres, pernils i lots de productes OXD han estat els diferents obsequis que han rebut els assistents. A més, José María Fernández i Eva Flotats han rebut una placa commemorativa després de ser els primers santcugatencs en acabar la cursa. Després d'aquesta segona edició de la Sant Silvestre a Sant Cugat, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, es mostra confiat que n'hi hagi una tercera.

Xavier Tizón

És voluntat de l'Ajuntament tornar a portar la prova a la ciutat i també hi ha la voluntat per parts del organitzadors. Si hi ha entesa entenc que no ha d'haver-hi cap problema.





L'acte, que ha finalitzat amb una foto de família amb els premiats, ha tingut lloc a l'Ajuntament, al vestíbul d'alcaldia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.