L'Olímpyc s'emporta el derbi

Moment del partit / Font: Localpress

L'Olímpyc Floresta guanya per la mínima el Futbol Sala Sant Cugat (3-2) en el derbi santcugatenc de la Tercera Divisió. Una bona primera part dels florestans els ha permès controlar el partit i el marcador. En el tram final, el conjunt vermell-i-negre ha posat emoció marcant dos gols. Reviu el derbi a Cugat tv

Victòria de l'Olimpyc per (3-2) davant d'un Futbol Sala Sant Cugat que ha patit un inici de partit demolidor dels locals que han tardat quatre minuts en posar-se per davant en un derbi dels que fan afició. Xaloc Rion encarava a Carlos Suai després d'una errada dels visitants en la creació i després d'un regat precís i eficaç, situava els florestants amb un 1-0 que donava tranquil·litat a l'Olimpyc. Els de Dani Mosteiro no han sabut reaccionar davant la pressió inicial dels florestans i la bona actuació de Suai ha evitat que els locals hagin ampliat les distàncies.

L'Olimpyc pressionava la sortida de pilota d'un Futbol Sala Sant Cugat desorientat que només creava ocasions amb xuts llunyans d'Agus i un de Richi que ha obligat a lluir Óscar poc abans del segon cop florestà. Diego amb una jugada individual per la banda dreta de l'atac local es plantava davant de Suai i el superava amb un bon xut arran de terra. Era el minut 10 i l'Olimpyc se situava amb un 2-0 i se sabia molt superior al seu rival en tots els aspectes del joc.

A la represa, els visitants s'han mostrat més agressius però un nou gol de l'Olimpyc semblava posar les coses molt coll avall per als locals. Dani feia el tercer aprofitant un desajust de la defensa vermell-i-negre. Lluny de baixar els braços, el FS Sant Cugat ha començat a fer-se amb el domini del partit i a tancar els locals al seu camp. El gol vermell-i-negre no arribava i Dani Mosteiro ha decidit donar entrada a Enrique Broto com a porter jugador. La superioritat ha donat ocasions més clares als visitants però l'Olimpyc hauria pogut sentenciar amb un xut sense porter de Xaloc i amb una jugada de Marc Feu davant de Jordi Palau, el porter de la segona part. L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, creu que han merescut una mica més.

Dani Mosteiro

Hem fet un partit valent i no ens ha sortit bé a la primera part. A la segona hem merescut més.

Richi retallava distàncies aprofitant una jugada embolicada dins l'àrea i amb un Futbol Sala Sant Cugat bolcat l'atac. Els jugadors de l'Olimpyc demanaven el suport d'un públic que semblava emmudit davant del bon moment del Sant Cugat. Marc Casas feia el tercer gol i posava l'emoció a un final molt ajustat. Els visitants han tingut opcions per empatar però les dues ocasions dels vermell-i-negres en els instants finals les ha refusat la defensa. L'entrenador de l'Olimpyc Floresta, Chema Redondo, la importància de la bona mentalitat del seu equip.

Chema Redondo

Hem defensat bé una situació de molt atac d'ells i això ens arriba a passar fa quatre setmanes i com que no creiem amb nosaltres ens n'haguessin fet set.

Les dues derrotes consecutives del Futbol Sala Sant Cugat allunyen els vermell-i-negres del líder, l'Esparraguera. Per la part