El Club Rugby Sant Cugat no pot amb la Universidad de Granada i haurà d'esperar a la segona eliminatòria per ascendir a Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) no pot remuntar l'eliminatòria d'ascens a Divisió d'Honor B tot i guanyar (19-14) la Universidad de Granada. Una marca dels granadins a falta de dos minuts ha donat l'ascens als andalusos. Els santcugatencs tenen però una altra eliminatòria per poder optar a l'ascens a la divisió de plata del rugbi estatal.

El Club Rugby Sant Cugat ha vist com els granadins han aconseguit la marca que els donava l'ascens a falta de dos minuts i sense pràcticament temps de reacció per part dels santcugatencs. Ho ha intentat Iñaki Berasategui desde gairebé mig camp amb un cop de càstig impossible que no ha pogut transformar. Un final que ningú esperava després del transcurs del partit on els santcugatencs han desenvolupat un bon joc en el primer temps que ha finalitzat amb 19 a 6 al seu favor amb quatre cops de càstig i una transformació d'Iñaki i una marca de Perico. Un resultat que els donava l'ascens i que obligava la Universidad de Granada a avançar les línies i anar a pel partit. I així ho han fet en el segon temps, on han tingut més possesió i han fet patir als nombrosos aficionats santcugatencs que s'han apropat a La Guinardera per animar el seu equip.

En el segon temps, els granadins han retallat distàncies amb un cop de càstig inicial i els minuts han anat passant amb el marcador 19 a 9 a favor dels santcugatencs que esperaven anotar per sentenciar el partit. Però el joc ha estat travat i sense continuïtat i al final la Universidad de Granada ha estat qui ha anotat la marca aconseguint així l'ascens a Divisió d'Honor B, fent bo el resultat de l'anada (21-15).

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, creu en el seu equip i espera poder superar la següent eliminatòria.

Jordi Justícia

Tenim nivell per pujar i aquest any s'ha de fer. Costarà aixecar-nos però estic segur que toqui qui toqui el podem guanyar.




Ara toca aixecar-se per afrontar la segona eliminatòria per l'ascens a Divisió d'Honor B.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.