Eduard Recasens guanya la Copa Catalana de Ciclocròs en l'última prova


  • Comparteix:

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens ha guanyat aquest cap de setmana la Copa Catalana júnior de Ciclocròs a Vilanova i la Geltrú. El jove ciclista vallesà es va enduu la victòria en l'última prova, ja que en tot moment va estar present la disputa amb el segon classificat, el corredor de Terrassa David Lozano.

Recasens va guanyar la Copa Catalana juvenil de Ciclocròs en l'última prova. Tot i haver-la guanyat l'any passat en categoria cadet, Eduard Recasens confessa que no pensava que aquesta vegada s'embutxacaria la Copa en una categoria superior, la juvenil, ja que s'enfrontava a un gran rival

Eduard recasens

Jo pensava que no guanyaria perquè hi havia un corredor superior



Tot i que el seu màxim rival, el corredor de Terrassa David Lozano, va guanyar sis de les vuit proves disputades, el ciclista santcugatenc va conseguir la victòria en la prova definitiva. Per Eduard Recasens, curses com aquestes serveixen per preparar les curses de muntanya i per mantenir el ritme davant els pròxims campionats.

Eduard Recasens

aquestes curses em serveixen per preparar pròxims objectius


La cursa va tenir lloc en un circuit de platja i quasi sempre ple de sorra. Pel jove ciclista santcugatenc, això ha dificultat el campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.