Per Nadal, escoles esportives


  • Comparteix:

La quarta edició de les escoles esportives de Nadal, que organitza l'Ajuntament a través de l'OMET, s'inicia el 24 de desembre fins al 4 de gener.Les activitats s'adrecen a nens i nenes de 4 a 12 anys i es divideixen en 2 torns de 150 places cadascun.

Finals d'any i com sempre les escoles esportives de Nadal es tornen a presentar com una bona oportunitat perquè els nens d'entre 4 i 12 anys puguin participar en aquestes activitats que organitza l'Ajuntament a través de l'OMET. Quarta edició que es consolida amb una oferta de 150 places pels 2 torns que es realitzaran. El primer torn s'inicia el 24 de desembre i finalitza el 28. El segon torn és del 31 de desembre fins al 4 de gener. El regidor d'esports, Xavier Amador, ha volgut destacar la importància de les activitats que es realitzen.

Xavier Amador

Les activitats que es realitzen són molt apropiades per cada franja d'edat


Els interessants poden inscriure als seus fills a les oficines de l'OMET, als despatxos del PAV-3. Els participants d'aquestes activitats tenen tres opcions d'horari: matí, matí més dinar o tot el dia, fins les 5 de la tarda. Les inscripcions es van obrir el 3 de desembre i finalitzaran quan els dos torns quedin coberts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.