Presència destacada dels esports a la festa de Valldoreix


  • Comparteix:

Valldoreix garanteix una presència poliesportiva, la més amplia dels últims anys, a la Festa Major. El gruix de les activitats s'han concentrat els dissabtes 13 i 20. Les activitats estaran adreçades a tots els públics.

La principal novetat és la integració dels esports al gruix d'activitats de la festa. El programa d'enguany té el ventall d'activitats esportives més complet i ampli dels darrers anys. L'oferta d'enguany supera més d'una quinzena de modalitats, que cobreix totes les franges d'edat. Aquest increment de l'oferta es deu a la col·laboració de les diferents entitats esportives de Valldoreix.

El matí de dissabte dia 13 es donarà oficialment el tret de sortida a les activitats esportives de la festa. A les deu del matí (10h) hi ha previst el trofeu de festa Major de voleibol, organitzat pel CV Valldoreix fins al migdia (13h). A partir d'aquesta hora tindrà lloc la presentació del equips federats de Valldoreix. A la tarda l'activitat continuarà amb el trofeu organitzat per l'Handbol Valldoreix a la zona esportiva del carrer Brollador. La competició començarà a les cinc de la tarda (17h).

El programa de festa major es completarà dissabte dia 20 de setembre amb la celebració de la resta de trofeus de futbol sala , bàsquet, tennis, pàdel i hípica. Moltes activitats començaran a primera hora del matí i es prolongaran fins el vespre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.