Xavier Figueras: 'El treball del Tribunal Català de l'Esport és molt important per les entitats'


  • Comparteix:

Xavier Figueras, vocal del Tribunal Català de l'Esport

Xavier Figueras, vocal del Tribunal Català de l'Esport

El santcugatenc Xavier Figueras compleix el seu segon any com a vocal del Tribunal Català de l'Esport. Figueras destaca el paper conciliador del Tribunal entre les federacions esportives i els clubs catalans.

Si un club esportiu té dubtes en el procés electoral o s'impugnen les eleccions per part d'algun candidat, el Tribunal Català de l'Esport és l'organisme que té l'autoritat per decidir la validessa del procés. L'altra funció d'aquest organisme és resoldre casos en que els clubs esportius no accepten les decisions del comitè de competició de les seves respectives federacions.

El santcugatenc Xavier Figueras compleix el seu segon any com a vocal del Tribunal Català de l'Esport. Figueras explica com es resolen la majoria de casos que arriben a l'organisme.

Xavier Figueras

La majoria de casos es resolen per majoria en les votacions del Tribunal Català de l'Esport.








Xavier Figueras sempre ha tingut una relació molt estreta amb el món esportiu, sent regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat des del 1992 fins al 1999.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.