Gran festa de cloenda dels Jocs Esportius Escolars


  • Comparteix:

L'organització espera la presència de 2.000 nens i nenes

L'organització espera la presència de 2.000 nens i nenes

Els Jocs Esportius en Edat Escolar celebren la seva festa de cloenda anual divendres a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Octavià i la plaça de l'Om. L'OMET espera la presència d'uns 2.000 nens i nenes en aquest aplec d'alumnes de les escoles de la ciutat que han estat participant durant tot el curs en les competicions locals i comarcals de fins a 15 disciplines diferents, en l'edició número 29 dels Jocs Esportius en Edat Escolar.

En aquesta festa de l'esport escolar, tots els alumnes assistents rebran una medalla per haver participat en els Jocs Esportius i s'entregaran trofeus als tres millors classificats de cada una de les proves realitzades al llarg del curs en les categories aleví, infantil i cadet. Del total de 2.300 alumnes convidats a la festa, l'organització espera aplegar al voltant de 2.000 assistents a la plaça Octavià i la plaça de l'Om .

El responsable del programa Esport en Edat Escolar de l'OMET, Jordi Moncusí, explica quin ambient es respira en aquesta festa.

Jordi Moncusí

Fa molt goig veure els nens i nenes orgullosos al recollir la seva medalla. És un premi a tot l'esforç fet durant l'any.




En la 29a edició del Jocs Esportius en Edat Escolar, els alumnes han practicat un total de 15 esports individuals i d'equip. Bàsquet, handbol, voleibol, futbol, futbol sala, atletisme, ciclisme, escacs, gimnàstica artística i estètica, patinatge, hip-hop, judo, bàdminton i tennis taula, entre les categories prebenjamí i cadet.

Durant la tarda, a banda de l'entrega de medalles i trofeus, es realitzaran altres activitats en cinc espais que l'OMET ha organitzat amb la finalitat de treballar els valors de l'esport. A cada espai es treballaran uns valors diferents: la coeducació, el respecte, la diversió, l'oci, la solidaritat, la integració, l'esforç, el respecte, la humilitat i l'autoestima. També es farà una exhibició de hip-hop a partir de les vuit de la tarda, sent a les nou del vespre el final de la festa.

La cita, divendres a partir de dos quarts de sis de la tarda a la Plaça d'Octavià i a la Plaça de l'Om.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.