El Consell Municipal de l'Esport, avui a les set de la tarda


  • Comparteix:

Darrer consell d'Amador

Darrer consell d'Amador

Xavier Amador presidirà el seu últim Consell Municipal de l'Esport, avui a les set del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Els temes més destacats a tractar són l'estat de les obres de la pista d'atletisme de La Guinardera i la presentació de la nova junta directiva de la Coordinadora d'Entitats Esportives.

Representants del món esportiu de la ciutat i la regidoria d'Esports faran balanç de l'any 2010 i presentaran el projecte de l'Àrea per al 2011. També debatran sobre les obres de la pista d'atletisme i es presentarà la nova direcció de la Coordinadora.

Altres punts de l'ordre del dia són la presentació d'Ester Garcia, de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), de les activitats per adults i gent gran i la ponència de David Lizano, director esportiu de la UESC, sobre el projecte de valors de la Fundació UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.