La 7a Cursa Medijocs compta amb 400 participants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La setena edició de la Cursa Medijocs, disputada aquest dissabte a Sant Cugat, ha comptat amb un total de 400 participants que han corregut vuit quilòmetres des del Parc de la Pollancreda fins a Can Borrell. El regidor d'Esports, Xavier Amador, s'ha mostrat molt satisfet pel desenvolupament de la cursa organitzada pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB).

De les 400 persones que han participat en aquesta setena edició, 200 són metges vinculats al COMB i amb Sant Cugat. El regidor d'Esports, Xavier Amador, s'ha mostrat molts satisfet pel desenvolupament de la cursa.

Xavier Amador

Ha anat perfecte. Un cop més hem pogut gaudir d'una cursa medijocs en perfectes condicions.



Els participants han sortit a les deu del matí des del Parc de la Pollancreda fins a Can Borrell recorrent un total de vuit quilòmetres.


Amador ha volgut agrair al COMB la seva aposta per Sant Cugat així com a totes les àrees de l'Ajuntament que han col·laborat en l'esdeveniment.

Xavier Amador

La cursa un cop més ha apostat per Sant Cugat. Nosaltres els facilitem tot. Vull agraïr la col·laboració de totes les àrees de l'Ajuntament.





Els 400 participants, metges i familiars dels col·legiats, han demostrat amb aquesta 7a edició, la importància que té la pràctica de l'esport per una bona salut física.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.