Un torneig d'hoquei patins i jornades mèdiques, plats forts del Joan Petit


  • Comparteix:

El directiu del Patí Hoquei Sant Cugat, Albert Salarich

El directiu del Patí Hoquei Sant Cugat, Albert Salarich

Un torneig d'hoquei patins amb 30 equips i jornades científico-divulgatives són les activitats centrals de la 10a edició de l'Amics Joan Petit-Nens amb càncer que se celebrarà el 14 de maig sota l'organització del Patí Hoquei Sant Cugat i la col·laboració de l'Ajuntament. El directiu del club santcugatenc Albert Salarich ha agraït l'esforç de totes les persones que fan possible aquest acte.

Sant Cugat acollirà una nova edició de l'Amics Joan Petit-Nens amb càncer. Pel matí, els 30 equips d'hoquei patins vinguts de tota Catalunya faran activitats lúdiques dirigides i dinaran tots junts a la ZEM de la rambla del Celler. Per la tarda, es disputarà el torneig d'hoquei patins al Pav-3 amb quatre partits que es jugaran de manera simultània. Paral·lelament l'Hospital General de Catalunya acollirà jornades científico-divulgatives durant tot el matí amb pediatres i oncòlegs. L'acte acabarà amb una jornada de cloenda amb la participació dels Castellers i Bastoners de Sant Cugat.

El directiu del Patí Hoquei Sant Cugat Albert Salarich ha agraït l'esforç de totes les persones que fan possible aquest acte.

Albert Salarich

Hem d'estar molt contents per acollir el Joan Petit a la nostra ciutat.


Un altre dels actes previstos serà el 9 de maig, quan el cardiòleg de medicina esportiva Serra-Grima impartirà una xerrada a la casa de Cultura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.