El Mira-sol Baco organitza una xerrada formativa aquest dissabte


  • Comparteix:

Joan Salabert, president del CFU Mira-sol Baco

Joan Salabert, president del CFU Mira-sol Baco

El Club de Futbol Unió Mira-sol Baco organitza una xerrada formativa emmarcada dins dels actes del 40è aniversari de l'entitat. El film '6 contra 6' i la ponència 'Ser només pares' impartida pel psicòleg esportiu del CAR Pep Marí són les activitats més destacades de l'acte obert a tota la ciutadania. El casal cutural de Mira-sol acull aquesta jornada dissabte a partir de les sis de la tarda.

Segon acte del 40è aniversari del CFU Mira-sol Baco després de l'exposició fotogràfica. La jornada de dissabte consistirà en veure el film '6 contra 6' que incideix molt en la relació pares i fills en el món de l'esport. Després hi haurà la xerrada 'Ser només pares' a càrrec del psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí. Des del club s'ha organitzat aquest acte per conscienciar als pares del seu paper en el món de l'esport. L'acte és obert a tota la ciutadania i serà aquest dissabte a les sis de la tarda al casal cultural de Mira-sol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.