Els tècnics debaten sobre l'educació en valors en el Fòrum de Valors de la UESC


  • Comparteix:

Imatge dels entrenadors en el Fòrum de Valors

Imatge dels entrenadors en el Fòrum de Valors

Més d'una vintena d'entrenadors de diferents entitats han participat aquest dijous en una nova sessió del Forum de Valors, que ha tingut lloc a l'Escola Europa. L'activitat, promoguda per la Unió Esportiva Sant Cugat, i dirigida pel cap de Psicologia del CAR, Pep Marí, ha servit per analitzar la necessitat d'educar en valors, com fer-ho i amb quins recursos.

Els participants, que han reconegut la necessitat de treballar els valors a través de l'esport, han arribat a la conclusió que cal fer-ho en equip per assolir els objectius. Entrenadors, famílies i clubs han d'anar tots a una per garantir l'èxit en la formació dels esportistes.Tots destaquen que se'n van amb alguna reflexió, eina o coneixement per posar a la pràctica.


Participants

Hem d'intentar aplicar-ho. / Les eines que ens dóna en Pep ens serveixen. / Les podem aplicar al nostre àmbit laboral. / Hauríem de fer més trobades. / L'educació és un treball en equip.



Pep Marí també els ha fet reflexionar sobre la manera de fer, com assolir l'objectiu d'educar en valors, i la fòrmula resultant és que cal que l'equip, pares, tècnics i club, compateixin la prioritat. Entre les possibles eines de treball, Marí i la resta d'entrenadors han apuntat la coherència, practicant amb l'exemple, com la principal.



Pep Marí

Ha estat una demostració del poder del treball en equip. Mai se m'havíen acudit tantes idees.



Aquesta sessió de treball del Forum de Valors ha comptat amb participació, entre altres, del SantCu, Club Muntanyenc, Escola de Balls de Saló i l'Escola Europa, que ha acollit la trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.