La guia PAFIC explica estratègies per potenciar l'esport femení de la mà de la Fundació UESC


  • Comparteix:

La presentació de la guia PAFIC en l'acte del programa FEM.sport de la Fundació UESC ha servit per exposar propostes d'actuació per al foment de l'activitat física en noies en edat escolar. La xerrada ha anat a càrrec d'una de les autores de l'estudi, María José Camacho, i ha aplegat una cinquantena de persones a la sala d'actes del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de la ciutat.

La guia PAFIC, promoguda i editada pel Consejo Superior de Deportes i el Instituto de la Mujer, ha arribat per primera vegada a Catalunya en el marc del programa FEM.sport de la Fundació UESC. El seu objectiu és promoure la igualat d'oportunitats per nens i nenes en la pràctica esportiva. La ponent i autora de la guia, María José Camacho, explica la metodologia que proposa el grup de treball.

María José Camacho

Hem creat una eina de treball molt concreta i molt flexible, per tal que l'actuació depèn del responsable.



La presentació ha servit per dotar d'eines als diferents agents polítics i socials vinculats a l'educació per mirar d'establir noves estratègies per potenciar l'activitat física femenina. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, agraeix la tasca feta per la Fundació UESC i reconeix que Sant Cugat també es postula com a referent en aquest àmbit.

Xavier Tizón

Novament marquem Sant Cugat com a ciutat de referència i axiò és molt lloable. És un tema al qual la gent li dóna molta rellevància.





L'acte ha finalitzat amb un torn de precs i preguntes que ha creat debat entre els assistents a la sala d'actes del CAR.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.