La Bicicletada Popular més solidària de l'Àgora tenyirà de taronja Sant Cugat


  • Comparteix:

Antoni Garcia, Fundació Josep Carreras, Vicenç Gandol, director d'Àgora, i Xavier Tizón, regidor d'Esports

Antoni Garcia, Fundació Josep Carreras, Vicenç Gandol, director d'Àgora, i Xavier Tizón, regidor d'Esports

La 20a Bicicletada Popular de l'escola Àgora Sant Cugat de dissabte tindrà caràcter benèfic. Amb aquesta activitat, oberta a tothom, l'escola pretén recaptar fons per la Fundació Josep Carreres en la lluita contra la leucèmia. Les incripcions són gratuïtes i s'han de fer a l'adreça electrònica esports@agorasantcugat.edu.es. Els participants podran fer donatius voluntaris. L'organització espera la participació d'unes 600 persones.

Enguany la marea vermella, que aquests anys ha identificat la Bicicletada de l'Àgora Sant Cugat, es tenyirà de taronja, el color que simbolitza la lluita contra la leucèmia. L'escola santcugatenca ha volgut fer d'aquesta edició, que coincideix amb el 25è aniversari del centre i els 25 anys de la Fundació Carreras, una edició especial. El director de l'Àgora Sant Cugat, Vicenç Gandol, ha manifestat el desig que a partir d'ara es mantingui el caràcter solidàri de la prova.

Vicenç Gandol

Ens agradaria que la Bicicletada tingués una vinculació solidària. Ens agradaria donar-li continuïtat.


La Fundació Josep Carreras ja ha rebut inciatives solidàries de Sant Cugat però aquesta de l'Àgora és especial, segons el seu gerent, Antoni Garcia, perquè també han donat a conèixer el treball de la Fundació als alumnes.

Antoni Garcia

És de les primeres escoles que ens convida a acompanyar-los a actes significatius. A banda de la recaptació de fons també hem pogut donar a conèixer la feina que fem.


La Bicicletada Popular, apadrinada per la nedadora i integrant de l'equip tècnic de natació sincronitzada nacional, Gemma Mengual, s'ha presentat aquest dilluns a l'Auditori Josep Carreras de l'escola i ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón.

La sortida i l'arribada tindran lloc a l'escola Àgora i el recorregut passarà pel centre de la ciutat. L'activitat compta amb la col·laboració especial de la Unió Ciclista Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.