Can Magí, Guinardera i Jaume Tubau seran gestionades per Teampartners


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la instal·lació de la gespa artificial a la ZEM Jaume Tubau

Imatge d'arxiu de la instal·lació de la gespa artificial a la ZEM Jaume Tubau

L'Ajuntament ha concedit a l'empresa Teampartners la gestió conjunta de les ZEM de la Guinardera, Jaume Tubau i Can Magí, i genera així un estalvi d'uns 85.000 euros l'any. També ha anunciat millores a les pistes de pàdel i la gespa artificial de la Jaume Tubau, a la sala de fitness de la mateixa instal·lació i també de la Guinardera.

La gestió per separat de les tres instal·lacions generava un cost anual d'uns 435.000 euros. Ara, la gestió conjunta a través de Teampartners tindrà una despesa d'uns 251.000 euros, que sumat als aproximadament 100.000 euros l'any de la neteja de les instal·lacions, suposa un estalvi total d'uns 85.000 euros.

El nou contracte amb Teampartners inclou, a més d'algunes millores en les instal·lacions, un sistema de reserva on-line, una pàgina web específica per a les tres instal·lacions, i nous serveis i espais de treball a les sales de fitness.

Els horaris de les tres instal·lacions canviaran a la Jaume Tubau i Guinardera, que no obriran al matí a causa de la baixa ocupació d'aquestes franges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.