Les Jornades Interescolars de Paidos convoquen 160 alumnes a la cloenda


  • Comparteix:

Temps de migdia al Pi d'en Xandri / Font: Paidos

Temps de migdia al Pi d'en Xandri / Font: Paidos

Uns 160 alumnes de 6è de primària de les escoles Collserola, Pi d'en Xandri, Joan Maragall i Gerbert d'Orlhac celebren aquest dimecres al pav 3 la cloenda de les segones Jornades Interescolars organitzades per Paidos, l'empresa que gestiona el temps de migdia i menjador d'aquests centres. De dues a quatre de la tarda, els participants es relacionaran per tercer cop aquest curs a través de la pràctica esportiva.

Aquesta és l'última de les tres trobades programades per aquest curs. Les dues primeres han consistit en una intercanvi de visites entre el Pi d'en Xandri i el Joan Maragall i el Collserola i el Gerbert d'Orlhac, amb l'esport sempre com a protagonista.

La iniciativa es va posar en funcionament el curs passat amb tres escoles. Un dels objectius, com explica un dels organitzadors, Jordi Muñoz, és que els estudiants de l'últim curs de primària coneguin futurs companys d'institut.

Jordi Muñoz

Això va començar l'any passat. A través de competicions esportives coneixen nens que potser trobaran a l'institut.


A la cloenda d'aquest dimecres cada escola participarà amb els seus equips a les diferents estacions on hauran de practicar diferents esports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.