L'EPA lamenta les dates que ofereix l'Ajuntament pel Trofeu Sant Cugat


  • Comparteix:

El Trofeu Sant Cugat, envoltat per la polèmica

El Trofeu Sant Cugat, envoltat per la polèmica

La directora tècnica de l'Escola de Patinatge de Sant Cugat (EPA), Cristina Muñoz, ha lamentat que l'Ajuntament no els ofereixi prou facilitats per poder organitzar el Trofeu Sant Cugat de patinatge artístic en altres dates que no siguin per Festa Major. Segons Muñoz, l'àrea d'Esports només ofereix juny i juliol, mesos que coincideixen amb moltes competicions i que fan difícil atreure participants.

L'EPA torna a organitzar, després de dos anys d'absència, el Trofeu Sant Cugat, però no abandona la polèmica. La directora tècnica de l'EPA reclama a l'Ajuntament que els pugui oferir més dates per poder celebrar el concurs, ja que les que permet l'àrea d'Esports, al juny i al juliol, fan molt difícil la participació de moltes de les patinadores.

La temporada de patinatge artístic és molt atapeïda en aquestes dates i a l'EPA li agradaria poder organitzar el trofeu a la tardor, però tots els caps de setmana els pavellons de la ciutat estan ocupats per altres esports.

Cristina Muñoz lamenta que l'àrea d'Esports no els ajudi a trobar un cap de setmana.

Cristina Muñoz

No ens donen cap data a l'octubre o el novembre. No entenem per què no ens donen un cap de setmana, només cal una mica de bona voluntat.


130 patinadores formen part de l'EPA, amb 27 anys d'activitat a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.