El CAR veu amb bons ulls el nou centre de sincronitzada de les Franqueses


  • Comparteix:

El CAR creu que el nou centre de sincronitzada de les Franqueses atraurà més esportistes

El CAR creu que el nou centre de sincronitzada de les Franqueses atraurà més esportistes

El director del CAR, Joan Fontseré, veu amb bons ulls la creació del nou centre de natació sincronitzada que s'ubicarà a les Franqueses del Vallès. Fontseré destaca que el nou equipament beneficiarà el CAR perquè atraurà més esportistes cap a Catalunya. La nova instal·lació serà construïda pel Natació Granollers amb una inversió de 12,8 milions d'euros.

Dues piscines cobertes de dimensions reglamentàries de tecnificació i competició, una residència per a 40 esportistes i una piscina de salts de gran alçada amb un trampolí de 30 metres són alguns dels serveis que oferirà el nou centre de natació sincronitzada de les Franqueses. El projecte ja està enllestit i ara falta saber quan s'iniciaran les obres i la finalització.

El Natació Granollers vol acollir una vintena de nedadors i nedadores per fer estades al centre. El CAR ara mateix acull seleccions i esportistes a Sant Cugat per preparar europeus i mundials. El director de l'equipament santcugatenc, Joan Fontseré, creu que la nova instal·lació aportarà beneficis al CAR.

Joan Fontseré

És una gran notícia que hi hagi un altre centre de tecnificació perquè ens permetrà tenir més esportistes d'alt rendiment al CAR.


El Natació Granollers pot acollir mundials i europeus infantils, juniors i absoluts tant en sincronitzada com waterpolo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.