La golfista de Sant Cugat Patricia Bardají accedeix a la final del Lacoste Promeses


  • Comparteix:

Patricia Bardají, jugadora de la Junior Golf Academy (JGA) del CG Sant Cugat

Patricia Bardají, jugadora de la Junior Golf Academy (JGA) del CG Sant Cugat

La golfista de la Junior Golf Academy (JGA) del Club de Golf Sant Cugat Patricia Bardají, amb 153 cops, ha estat la campiona de la prèvia del circuit Lacoste Promeses, disputat a les instal·lacions del RC Golf El Prat. Amb aquesta victòria, la jugadora santcugatenca obté una plaça per a la final de la Sella Golf Resort, que tindrà lloc el segon cap de setmana de desembre.

La golfista santcugatenca, de 16 anys i subcampiona de Catalunya cadet el 2014, va presentar una targeta de 78 cops dissabte i de 75 cops diumenge, amb tres cops d'avantatge final respecte a la segona classificada. Per haver accedit a la final, Patricia Bardají tindrà el privilegi d'entrenar-se, amb els altres guanyadors, juntament amb figures destacades del golf espanyol com José María Olazábal, Miguel Ángel Jiménez, Nacho Garrido i Azahara Muñoz.

La Junior Golf Academy (JGA) del CG Sant Cugat ha presentat set golfistes a aquesta prova on a més han aconseguit el sisè lloc de Sofia Ymbern, la divuitena plaça de María Blasco i la dinovena de Nina Rissi, en categoria femenina. En nois Enrico Rissi ha estat onzè, Carlos Vargas s'ha classificat setzè i Manel Bardají ha acabat en el lloc 22.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.