Ivan Tibau destaca l'esforç dels clubs per regularitzar els seus treballadors


  • Comparteix:

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, s'ha mostrat satisfet per la bona resposta dels clubs davant la normativa del govern espanyol que obliga a regularitzar el personal que treballa a les entitats esportives ja sigui amb contracte temporal o de voluntariat. Tibau s'ha reunit al CAR de Sant Cugat aquest dimecres amb clubs i federacions de la demarcació de Barcelona per oferir la seva ajuda i suport a la regularització laboral.

El CAR ha acollit la reunió informativa organitzada per la Secretaria General de l'Esport dirigida als clubs de la demarcació de Barcelona de les darreres novetats sobre la relació jurídica del personal que presta serveis en clubs i entitats esportives. Prop de 200 persones entre representants de clubs i federacions han assistit a l'acte.

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Jordi Miró, i del director general d'Acció Cívica i Comunitària, Ramon Terrassa, han estat els encarregats d'informar i respondre els dubtes dels assistents. Tibau espera que els clubs puguin treballar amb tranquil·litat després d'haver regularitzat la situació dels seus treballadors.

Ivan Tibau

El govern català sempre dóna suport i ajuda als clubs i federacions.


Les entitats han tingut fins a l'octubre per regularitzar la situació del seu personal ja sigui amb un contracte temporal o de voluntariat. La Penya Blaugrana Sant Cugat, la UESC, l'Olimpyc Floresta, l'Handbol Sant Cugat, el Muntanyenc, el Volei Sant Cugat, el Natació Sant Cugat, el Patí Hoquei i el Junior han estat els assistents de la nostra ciutat a la reunió.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, destaca que aquesta normativa ha fet molt mal als clubs i qui ha pagat aquest fet han estat les famílies dels jugadors.

Davide Bonaccini

Aquesta normativa del govern espanyol ens ha fet molt de mal a les entitats.



La Secretaria General de l'Esport seguirà fent aquestes reunions per tot Catalunya per informar a les entitats esportives d'aquesta nova normativa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.