Els 18ns Premis Esport en Marxa ja tenen guanyadors


  • Comparteix:

La reunió del jurat dels Premis Esport en Marxa s'ha fet aquest dimecres a Cugat.cat

La reunió del jurat dels Premis Esport en Marxa s'ha fet aquest dimecres a Cugat.cat

El jurat del 18ns Premis Esport en Marxa, promoguts per Cugat.cat, ha decidit aquest dimecres els guanyadors de l'edició d'enguany. Els vencedors dels nou guardons es donaran a conèixer el 17 de desembre en la cerimònia que acollirà el CAR Sant Cugat a dos quarts de vuit del vespre. Els guanyadors han estat escollits entre 55 propostes.

Després de dues hores de deliberacions, el jurat ha decidit els guanyadors de les nou categories establertes als Premis Esport en Marxa 2014. Els premis reconeixen el millor esportista de l'any, el millor equip sènior i el millor equip de base, el millor entrenador, la direcció esportiva, la projecció exterior, la projecció social, la promoció de la base i el reconeixement a tota una trajectòria.

El jurat d'aquests premis està format pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Joan Salabert, el cap de Relacions Externes del CAR, Albert Mendoza, el director de l'OMET, Xavier Requeno, el cap d'Esports del setmanari 'Diari de Sant Cugat', Àlex López, l'editor d'Esports de Cugat.cat, Joan Garcia, i la cap d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el cap de Relacions Externes del CAR, Albert Mendoza, destaquen la dificultat per decidir els guanyadors de les nou categories.

X. Tizón / A. Mendoza

Les entitats i els esportistes es mereixen aquests reconeixements. / És molt difícil escollir els guanyadors.


El director de l'OMET, Xavier Requeno, i el cap d'Esports del 'Diari de Sant Cugat', Àlex López, destaquen l'alt nivell de les 55 propostes.

X. Requeno. / A. López

Hi ha molt criteri en aquest jurat. Cada any és més complicat, això vol dir que l'esport santcugatenc té molt nivell.


El dimecres 17 de desembre tindrà lloc al Centre d'Alt Rendiment la cerimònia d'entrega dels premis d'una edició amb la col·laboració de l'Ajuntament, el CAR, el 'Diari de Sant Cugat' i el patrocini de Freixenet.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.