La Coordinadora vol que l'Ajuntament aclareixi el funcionament de l'OMET


  • Comparteix:

Imatge de la reunió de la Coordinadora d'aquest dilluns

Imatge de la reunió de la Coordinadora d'aquest dilluns

El vicepresident de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Rafa Robledo, demanarà a l'Ajuntament conèixer quin és el funcionament de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i quina és la seva manera de gestionar l'esport escolar. Aquest és un dels temes més destacats que s'han tractat a la reunió de la plataforma d'aquest dilluns. La coordinadora vol fer un seguiment exhaustiu del projecte del nou pavelló de la Guinardera.

Han estat gairebé dues hores de reunió en què la Coordinadora ha exposat els seus plans de futur. Els dos més immediats són conèixer amb més detall la tasca de l'OMET i el seu funcionament. El vicepresident de la plataforma, Rafa Robledo, creu que cal redireccionar la feina de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom.

Rafa Robledo

Cal aclarir quina és la funció de l'OMET. Nosaltres tenim clar el que ha de fer.


Un total de vuit entitats han assistit a la reunió on també s'ha decidit potenciar la presència de la coordinadora en els diferents actes esportius de ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.