Més de 30 actuacions en el Festival d'Estiu de Gimnàstica Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu ha tancat la temporada amb un festival de rítmica amb més de 400 gimnastes i la presència de la santcugatenca Natàlia Garcia, que aspira a aconseguir una plaça per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. L'acte s'ha disputat al pav 3 de la Rambla del Celler que ha tingut com a fil conductor un programa de ràdio de Cugat.cat i ha posat fi a un any ple d'èxits amb podis tant a campionats nacionals com estatals.

El festival de rítmica ha reunit les més de 200 nenes i nens del Gimnàstica Esportiu Sant Cugat i de les escoles santcugatenques fins a un total de 400. El club consta de 21 equips, 15 de rítmica i sis d'estètica, a més de 70 nenes a la base. L'acte ha tingut 30 actuacions des d'aleví fins a sènior, amb algunes destacades com la de les entrendores del club i la de Natàlia Garcia, gimnasta formada a l'entitat i que competeix a nivell internacional, tenint com a principal objectiu de la temporada aconseguir el bitllet per a Rio de Janeiro.

El president del Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu, Toni Molina, creu que l'entitat està aconseguint bons resultats, tot i tenir només un any i mig de vida.

Toni Molina

Continuem amb la mateixa línia i seguim consolidant un club que només té un any i mig de vida.


El festival també ha servit per homenatjar algunes gimnastes que finalitzen la seva etapa al club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.