L'Hípica Can Caldés acull el Campionat d'Espanya de horseball


  • Comparteix:

Guanyadors de la darrera edició de l'Estatal / Font: Federació Espanyola d'Hípica

Guanyadors de la darrera edició de l'Estatal / Font: Federació Espanyola d'Hípica

L'Hípica Can Caldés acull entre aquest divendres i diumenge el Campionat d'Espanya de Horseball en el qual es reuniran els millors jugadors del món amb un gran nombre d'amazones i genets internacionals. Set equips a la categoria masculina i cinc a la femenina formen el cartell de la competició. Els campions de les dues categories accedeixen a la Lliga de Campions que es disputarà del 9 a l'11 d'octubre a França.

La 9a edició de l'Estatal masculí tindrà el CEEC de Cardedeu com a gran favorit després de guanyar set de les vuit edicions disputades. Cinc conjunts catalans, el Palència i un de Madrid seran els participants en aquesta categoria. En femení, s'arriba a la 4a edició amb quatre conjunts catalans i el Palència com a conjunts participants.

Els partits s'inicien divendres a dos quarts de deu del matí amb quatre enfrontaments i tres més a partir de dos quarts de set de la tarda. Dissabte es repetiran els horaris i diumenge la final femenina serà a les dotze del migdia i la masculina, a tres quarts d'una.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.