Personalitats esportives de Sant Cugat donen suport a la campanya Guanyarem


  • Comparteix:

Bàrbara Pla dóna suport a la campanya Guanyarem de l'esport català / Font: Guanyarem

Bàrbara Pla dóna suport a la campanya Guanyarem de l'esport català / Font: Guanyarem

La campanya Guanyarem defensa un esport català referent a Europa i al món i alguns esportistes santcugatencs donen suport a aquesta iniciativa. L'extennista Àlex Corretja, la jugadora de rugbi Bàrbara Pla, la jugadora de corfbol Berta Alomà i el director del CAR, Carles Combarros, són algunes de les personalitats esportives de la nostra ciutat que col·laboren en aquesta campanya, en què s'han fotografiat amb el el dit polze aixecat.

L'entrenador de l'Hospitalet de futbol, Martí Cifuentes, el director esportiu de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Antonio Sánchez, i el tècnic de motor Joan Villadeprat són altres santcugatencs que donen suport a aquesta campanya.

La iniciativa presenta 12 raons entre les quals destaca tenir seleccions catalanes oficials, un nou model d'alt rendiment català, un comitè olímpic català, fomentar l'esport femení i potenciar la marca Catalonia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.