L'Augusta Pàdel vol augmentar l'ocupació a la franja dels matins


  • Comparteix:

L'Augusta Pàdel s'ha inaugurat aquest dissabte amb un partit d'exhibició entre les dues millors parelles del World Pàdel Tour en categoria femenina, les germanes Sánchez Alayeto i Marta Marrero-Alejandra Salazar. El director de l'Augusta Pàdel, Joan Muro, destaca l'alta ocupació de la franja de tarda i el funcionament de l'escola, mentre que creu que cal millorar l'ocupació de la franja de matins.

Tot i estar funcionant des de fa quatre mesos, l'Augusta Pàdel ha obert les seves portes oficialment i ho ha fet amb un partit d'exhibició entre les millors raquetes a nivell mundial en categoria femenina. Un matx entre les parelles formades per les bessones aragoneses Mapi i Majo Sánchez Alayeto i la canària Marta Marrero amb l'andalusa Alejandra Salazar. La victòria ha caigut de banda de Marrero i Salazar que han guanyat (6-4/6-2) a la pista central.

Precisament Marta Marrero és la directora de l'escola del club, que té uns 150 alumnes. Marrero destaca la bona acollida que ha tingut l'escola tot i portar només dos mesos en funcionament.

Marta Marrero

Al juliol van obrir les portes i ara toca treballar dur i mantenir els alumnes, a més d'evolucionar.


El director de l'Augusta Pàdel, Joan Muro, es mostra satisfet amb el rendiment a la franja de tardes, on gaudeixen d'una gran ocupació, tot i que creu que és en els matins quan han de millorar l'oferta per atraure més gent a jugar.

Juan Muro

Als matins estem intentant animar l'ocupació i fem promocions del 50 per cent de descompte.


A més de la inauguració també ha donat el tret de sortida el torneig per parelles amb la participació de 125.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.