El torneig Rafa Nadal arriba a Valldoreix amb una aposta pels valors de l'esport


  • Comparteix:

La 3a edició del Rafa Nadal Tour by Mapfre de tennis arriba al Club Esportiu Valldoreix entre el 23 i el 27 de març amb més de 500 tennistes a les categories aleví i infantil tant masculina com femenina. L'organització aposta per fomentar els valors entre els tennistes.

El club valldoreixenc acull per tercer any consecutiu la competició, que reuneix els millors tennistes de l'Estat espanyol de base. El campionat forma part del circuit que duu el nom del tennista manacorí Rafa Nadal. El director del torneig, Carles Costa, ressalta els valors que aporta el torneig als tennistes.

Carles Costa

Els pares, els entrenadors i els jugadors estan molt contents pels valors que fomenta el torneig.


La competició està formada per vuit proves i els set primers classificats accdeixen al màster final, que es disputa al setembre a l'Acadèmia Rafa Nadal. Es tracta d'un torneig consolidat i el Club Esportiu Valldoreix és un dels dos clubs catalans que acullen la competició. El director esportiu de l'entitat valldoreixenca, Roger Badia, destaca la bona acollida del torneig entre els socis.

Roger Badia

El soci acull aquest torneig i l'accepta amb molta normalitat.


Una quinzena de tennistes del Club Esportiu Valldoreix participaran a la prova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.