El Club Esportiu Valldoreix reuneix el millor pàdel català amb el Super Gran Slam


  • Comparteix:

Els millors jugadors i jugadores de pàdel catalans disputaran entre dilluns i diumenge de la setmana vinent el Super Grand Slam, màxima categoria catalana, a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. El torneig repartirà 4.500 euros en premis a la primera categoria tant masculina com femenina.

El Club Esportiu Valldoreix organitza per primera vegada un Super Grand Slam. La federació catalana de pàdel espera reunir unes 200 parelles i les inscripcions es tanquen divendres a Fcpadel.cat. El cost de participació de cada jugador és de 25 euros amb la disputa mínima de dos partits. Les categories aniran des de primera divisió fins a quarta tant masculina com femenina.

El gerent de la federació catalana de pàdel, Xavier Casadesús, destaca la bona tasca organitzativa del club valldoreixenc.

Xavier Casadesús

L'organització del torneig és una de les millors de Catalunya.


Les finals es disputaran diumenge de la setmana vinent. La femenina serà a les deu del matí i la masculina, a les dotze. La presentació de la competició s'ha fet aquest dimarts al club valldoreixenc amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, i del president del club, Joan Carles Pradell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.