Ramon Terrassa: 'El CAR no pot aturar-se mai; tindrem noves instal·lacions ben aviat'


  • Comparteix:

Ramon Terrassa, al plató de Cugat.cat

Ramon Terrassa, al plató de Cugat.cat

El CAR de Sant Cugat busca finançament públic i privat per remodelar el centre i construir-hi nous equipaments. Les noves instal·lacions estan recollides al nou pla estratègic 2016-2017, però no hi ha data d'inici d'obres.



En una entrevista a Cugat.cat, el nou director del CAR, Ramon Terrassa, ha explicat que el nou pla estratègic defineix com ha de ser el model d'alt rendiment a Catalunya, la internacionalització del centre santcugatenc i la seva viabilitat econòmica. El director ha recordat la necessitat del centre de reformar, remodelar i reubicar la piscina exterior, construir un nou mòdul d'atletisme cobert i potenciar la climatització del centre a través de la geotèrmia.

Sense especificar cap data, Terrassa ha afirmat que alguns d'aquests arranjaments seran una realitat ben aviat.

Ramon Terrassa

Estic convençut que podrem tirar endavant aquests nous projectes.


El centre també necessita, segons Terrassa, la remodelació del camp de futbol i de la residència. Actualment hi ha 320 residents i més de 3.700 esportistes utilitzaran el CAR aquest 2016.

D'altra banda, Terrassa ha afegit que la 4a edició de la Cursa Moonrace tindrà continuïtat, però es desconeix encara la data.

Des de fa dos mesos, Terrassa és el nou director del CAR en substitució de Carles Combarros, que ha ostentat el càrrec vuit mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.