La Carta Ètica europea avança amb pas ferm amb la participació de SantCugatCreix


  • Comparteix:

Reunió d'Ethic4 Sports a Mòdena / Font: SantCugatCreix

Reunió d'Ethic4 Sports a Mòdena / Font: SantCugatCreix

La Carta Ètica europea de l'esport camina amb pas ferm després de la reunió mantinguda aquest dimarts a la ciutat italiana de Mòdena en dues jornades de treball dels socis d'Ethic4 Sports (E4S), entre ells l'associació esportiva SantCugatCreix. El projecte de la UE serveix per desenvolupar cartes ètiques esportives a Europa. SantCugatCreix, l'escola italiana de volei Anderlini i l'Iserlhorn alemany d'hoquei patins han presentat les cartes ètiques i ara la universitat anglesa de Leicester i la francesa de Rennes les hauran de validar i unificar en una única per a tots els socis.

Els socis europeus del programa, coordinats per l'Ajuntament de Sant Cugat, han presentat les diferents cartes ètiques i ara s'obre un procés on les universitats de Rennes i Leicester, centres referents en ètica aplicada a l'esport, analitzaran i validaran les propostes. Les universitats també estudiaran com s'aplicaran aquestes cartes ètiques a través d'una aplicació informàtica conjunta, tot i que SantCugatCreix ja n'ha desenvolupat una.

El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, creu que la reunió suposarà una millora qualitativa de les cartes ètiques.

Albert Salarich

La reunió ha servit per millorar el contingut i l'aplicació de les cartes ètiques a través de les universitats.


L'aplicació i la implementació del programa han d'estar enllestides al desembre de 2017. La propera reunió d'Ethic4 Sports serà al gener a la ciutat francesa de Rennes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.